torsdag 15 oktober 2009

Varsågod - här är häxan Märta!

Här är Långa Skuggans alter ego - Häxan Märta. Hon är en mycket snäll häxa som till skillnad från Långa Skuggan älskar alla i hela världen och älskar att bli älskad tillbaka. Här har Märta gjort sig i ordning för att ta en tur på kvasten till sitt älsklingsställe ; Snickaregårdens förskola, avdelningen Katthult.
När Märta har ett alldeles extra behov av att bli älskad, kramad och beundrad så ger hon sig iväg till Katthultsbarnen, för där får hon allt det. Inte nog med det, hon får också såna där goda chokladbollar med kokos på som barnen har gjort. De är också gjorda med stor kärlek, rullade och rullade och rullade som dom är mellan små kladdiga barnanävar. MUMS! säger häxan Märta och älskar hela världen ännu mer.
Blir du avundsjuk? Det behöver du inte vara. Det är bara att ta på sig något mysigt sagoaktigt, förvandla sig till troll eller kanske en liten vätte, och ge sig iväg till Snickaregården. Jag lovar att du blir väl emottagen. Säkert får du också många goa kramar. Det där om barnaögon som tindrar förresten - det är ingen myt. Det är sant. Barnaögon kan tindra, inte nödvändigtvis mot jultomten utan mot alla snälla häxor, troll och människor som bryr sig. Så varför inte? Ta och gör slag i saken och gör ett besök!
Då får du t.ex träffa Liam. Han är en av dem som verkligen är en baddare på kokosbollar. Och Liams kramar! Dom går inte av för hackor!
Tack Snickaregården och Katthultsbarnen för en stor dos värme som jag har fått idag och som jag ska leva på länge!
Hälsningar från häxan Märta!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar vem som blir gladast av de där besöken. Häxan Märta, barnen eller en viss förskolelärare?

Anonym sa...

det ryktas att den otroligt snälla häxan Märta har en liten otrevlig trollunge?